Despre Ecoinspect


Scopul principal al Societății Ecoinspect S.R.L. este furnizarea garanţiei asupra faptului că produsele certificate respectă în totalitate reglementările în vigoare privind agricultura ecologică, iar procesul de certificare este unul transparent, independent, eficient și credibil pentru consumator.

Societatea Ecoinspect SRL garantează accesul liber la serviciile oferite, în mod necondiţionat şi nediscriminatoriu pentru orice solicitant, indiferent de mărimea unităţii, de afilierea la diferite asociaţii sau grupuri de interes, fără a favoriza sau temporiza în vreun fel procesul de certificare.


0
ani de experienţă
0
Cafele băute

În anul 2004 Societatea Ecoinspect S.R.L. a semnat un acord de colaborare cu SECO – Secretariatul de Stat pentru Economie a Guvernului Elveţian – respectiv implementarea unui proiect în perioada 2004 -2008. Pe durata de desfășurare a proiectului, Societatea Ecoinspect S.R.L. a fost îndrumată din punct de vedere tehnic de către FiBL – Institutul de Cercetare pentru agricultură ecologică şi Bio.inspecta AG, ambele instituţii din Elveţia.  

Societatea Ecoinspect S.R.L. a selectat și a încheiat contracte de colaborare cu mai multe laboratoare acreditate în conformitate cu Standardul Internaţional ISO/ IEC 17025: 2005, pentru efectuarea încercărilor pentru probele prelevate.


WhatsApp chat